Herroepingsrecht

Bij een aankoop via onze webshop krijg je van ons 30 dagen bedenktijd na ontvangst van de aankoop. Binnen deze tijd kun je zonder opgave van reden van de koop afzien. Je krijgt vervolgens de kosten van de aankoop minus de administratie- en verwerkingskosten van €4,90 terug*. Mits het product onbeschadigd en goed is ontvangen boeken wij de overige kosten binnen 5 dagen terug op je rekening. De kosten voor het retour zenden van het product komen voor jouw rekening. *Wij produceren on-demand wat inhoud dat wij pas gaan produceren wanneer jij een bestelling plaatst. Wij hebben dan ook geen voorraad en moeten retour gestuurde producten recyclen zodat er een nieuw product van gemaakt kan worden.

Hoe kan ik een product retourneren?

Wil je jouw product retourneren? Ga dan als volgt te werk: Meld via info@Weertzzz.nl dat je een artikel wilt retourneren, met vermelding van de productnaam en jouw ordernummer. Je ontvangt van ons een retourformulier. Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling terug naar WEERTZZZ.NL, bij voorkeur via aangetekende post (zo heb je een bewijs van de retourzending). Voeg de originele factuur en ons retourformulier toe aan het pakketje.

Het retouradres:
WEERTZZZ. Retouren
O.v.v. jouw ordernummer
Maasstraat 30
6001 ED WEERT

Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag minus de administratie- en verwerkingskosten van €4,90 terug op jouw rekening of op een andere wijze die je bij de herroeping hebt vermeld. Wij streven er naar om dit binnen een week te organiseren.